ΤΑΚΟΥΝΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ

Θα θέλαμε κατ' αρχήν να σας διαβεβαιώσουμε ότι το ενδιαφέρον σας για το «ΤΑΚΟΥΝΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ»® αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας, αφού αντιλαμβανόμαστε ότι αποφασίσατε μετά από ώριμη σκέψη και εξαντλητική έρευνα αγοράς του χώρου να εμπιστευτείτε το κύρος και τη φήμη του «ΤΑΚΟΥΝΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ»®, που σας προτείνει μια λίαν επικερδή και για τις δυο πλευρές συνεργασία με την επιτυχημένη μέθοδο συνεργασίας του Franchise .

Ίσως ήδη να εντυπωσιαστήκατε από τα υψηλά ποσοστά επιτυχία που παρουσιάζει αυτή η μέθοδος, τόσο παγκοσμίως  όσο και στην Ελλάδα.
Πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια απλή επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ του Δικαιοδόχου (Franchisee) του νέου δηλαδή συνεργάτη που επιθυμεί να ανοίξει το δικό του «ΤΑΚΟΥΝΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ»® και του Δικαιοπαρόχου (Franchisor) της μητρικής δηλαδή εταιρείας που καθοδηγεί υποστηρίζει και βοηθά καθημερινά το Δίκτυο των καταστημάτων - κέντρων που λειτουργούν κάτω από το σήμα της.

Ο νέος Franchisee είναι ο ανεξάρτητος επιχειρηματίας  που αποφασίζει να δέσει την επένδυση του και κατ' επέκταση την επιχειρηματική του σταδιοδρομία και τύχη με την ιδέα των επιτυχημένων «ΤΑΚΟΥΝΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ»® .

Αν πιστεύετε ότι αντέχετε το βάρος της ευθύνης που συνεπάγεται το κύρος και η φήμη του «ΤΑΚΟΥΝΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ»® και θέλετε να συμμετάσχετε σε μία επένδυση με μελλοντική προοπτική, εμείς σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο και λίαν ελκυστικό πακέτο Franchise με απόλυτη εγγύηση επιτυχίας


FranchiseΠατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική
φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Στη συνέχεια συμπληρώστε την φόρμα (είναι υποχρεωτικά όλα τα πεδία)
και στείλτε την.